När det är hög tid att piffa upp sin lägenhet, stuga eller hus finns det vissa inredningsobjekt som garanterat kan ta ens hem till nästa nivå. Vid middagar, fester eller högtider där vänner och familj ska bjudas in kommer man definitivt att imponera på alla besökare genom att ha en vacker och exklusiv vinkyl att visa upp. Tack vare dessa kylar kan man förvara sina vinflaskor på sättet som de var avsedda att bli förvarade. Samtidigt ser en vinkyl givetvis till så att ens hem verkar riktigt fint och exklusivt. Vare sig man enbart är intresserad av en vinkyl eller har en förkärlek för allt som har att göra med vin kan man finna vinprodukter i mängder hos WineAndBarrels.se.

 

Vinkylens användningsområden och utseenden

En vinkyl kan se ut på flera olika sätt och vara gjord av en mängd olika material, men när allt kommer till kritan är det viktigaste vad en vinkyl faktiskt kan hjälpa till med. För att vinet inte ska bli gammalt eller börja smaka unket krävs det att vinflaskan förvaras vid en relativt specifik temperatur. Helst ska det inte vara varmare eller kallare än 15 grader, och detta kan vara svårt att reglera i rummet där flaskorna vanligtvis ställs. Tack vare en vinkyl kan man vara säker på att temperaturen alltid kommer att bibehållas så att vinet får den värme och kyla som den behöver. Som grädden på moset finns det även olika temperaturszoner så att rätt vin får den rätta temperaturen.

 

Som om inte värmen och kylan skulle vara nog för att vilja satsa på en vinkyl finns det en ytterligare aspekt som man bör ha i åtanke. Så länge proppen håller sig fuktig kommer den att sitta åt tätt, och då även bevara vinets smak. Det enda sättet som proppen kan förbli fuktig är självfallet om flaskan ligger ner, vilket den kommer att göra i en vinkyl. Om man endast skulle lägga flaskan ner på diskbänken eller liknanden finns det en stor risk att den rullar iväg eller att den till och med slår i golvet. Ta därför den säkra och mer stilfulla vägen av att köpa en vinkyl.

 

Om en vanlig vinkyl inte är intressant nog kan man alltid satsa på de vinkylar som har inbyggd belysning i sig. Dessa finns i regnbågens alla färger och får helt enkelt vinkylen att se mer exklusiv ut. Givetvis finns vinkylarna även i ett stort antal material, färger och storlekar så att man kan satsa på den som passar en som handen i handsken. Vilken storlek man väljer kan exempelvis bero på hur stor ens bostad är samt hur många vinflaskor man ofta förvarar samtidigt.

 

Produkter utöver vinkylar

 

Vi nämnde tidigare i korthet att det inte bara är vinkylar som säljs hos WineAndBarrels. De har exempelvis även vinställ i material såsom trä, akryl och metall. Olikt vinkylarna kommer vinställen i en större mängd former. Man kan nämligen införskaffa sig ett vinställ som är format som ett kors, en vanlig bokhylla eller en skiva med små runda hål där man kan lägga in flaskorna.

 

Om man redan har ett vinställ eller vinkyl men ingenting som man kan dricka vinet ifrån erbjuder WineAndBarrels ett flertal högkvalitativa glas. Här hittar man alltifrån vinglas och champagneglas till karaffer och kannor. Om man vill krydda till det lite extra kan man även satsa på olika vinmöbler såsom pallar och bord. Många av dessa är formade likt champagneproppar och andra intressanta drinkrelaterade ting som ens gäster och en själv kommer att älska. Ta en tur över till WineAndBarrels redan idag för att få ta del av hela deras sortiment. De tidigare nämnda varorna är nämligen enbart ett mindre smakprov av det stora hela!