Om man driver sitt eget företag kan en revisor komma väll tillhands. Det spelar ingen roll om det företag som man bedriver har en revisionsplikt – revisionstjänster kan alltid hjälpa en på vägen. Om man bor i Stockholm eller helt enkelt är ute efter en revisionsbyrå i närheten ska man inte tveka att besöka revision-stockholm.se för att se till så att man får hjälp med alla ens revisionsbehov inom ens företag. Innan man tar tjuren vid hornen kan det dock vara bra att veta vad en revisionsbyrå faktiskt kan göra för en. Hur gynnas ens företag av att ta hjälp av en revisionsbyrå?

 

Vad är en revisionsbyrå?

 

En revisionsbyrå i Stockholm kommer till undsättning om man äger ett företag och är i behov av hjälp på flera olika plan. Frågan är bara vad revision betyder och varför detta är ett bra val. Revision är en typ av kvalitetcheck där ens revisor har koll på alla de viktiga aspekterna av ens företags bokföring så att ingenting blir fel. Om man är i behov av råd och vägledning kan revisionsbyrån dessutom stå till tjänst. Om det skulle vara så att man bedriver sitt eget företag får man hjälp av revisorn i form av mål, organisering samt ledarskap och utveckling av ens verksamhet. Allt agerande har konsekvenser av olika slag, och revisorn ser till så att man får råd kring vad de rätta besluten är inom ens företag.

 

Med tanke på att teknologin utvecklas och alltfler tjänster automatiseras kommer rådgivningen att bli mer och mer viktig för de som driver företag, och man kan därför lägga mer krut på just den här aspekten. Om man vill veta mer om vad en revisor kan göra för en, läs mer här!

Vi talade dessutom tidigare om revisionsplikt, men vad är betyder denne benämning? Enkelt förklarat är man tvungen att ha en revisor om ens bolag har uppfyllt två av tre förutsättningar under de senaste två räkenskapsåren. Dessa förutsättningar är att ha en omsättning på mer än 3 miljoner kronor, ha mer än tre anställda samt ha en summa nettotillgångar på mer än 1,5 miljoner kronor.

 

Hjälp med revision – hur finner man den bästa revisionsbyrån?

 

Om man tar en tur över till revision-stockholm.se kan man få all den hjälp som man behöver, kostnadsfritt! De ser nämligen till så att man får den mest passande revisorn på ett snabbt och smidigt sätt, medan det enda som man behöver göra är att följa tre enkla steg.

 

Först av allt fyller man i ett formulär där man beskriver vad det är som man är i behov av för sitt företag. Därefter tar det inte mer än 24 timmar innan man mottar offerter från tre revisorer. Det är då dags att jämföra de olika offerterna som man har fått, och sättet man gör detta på är att ta en titt på den budget som man har, om revisorn befinner sig nära nog för enkel revision och dylikt. Därefter behöver man helt enkelt bara välja den revisionsbyrå som passar en som bäst. Testa tjänsten redan idag!