Man vill alltid sina barn deras allra bästa, och inte vill man någonsin att de ska känna sig osäkra eller generade på grund av någonting som de själv inte kan hjälpa. Att lida av urininkontinens är sannerligen inte roligt, men med hjälp av de rätta produkterna kan man se till så att ens son eller dotter i slutändan mår mycket bättre. De ska kunna slippa oroa sig över att bli retade eller sårade och istället kunna njuta av skoltiden tillsammans med vännerna. Det här kan snabbt bli en vardaglig verklighet genom att satsa på ett välfungerande inkontinenshjälpmedel.

 

En webbutik som går att lita på

En viss butik online som har allt det som man kan tänkas behöva för att hjälpa sitt barn är just Dryandcool.se. Deras produkter består av underkläder i form av inkontinenstrosor och inkontinenskalsonger som absorberar urin samtidigt som de ser till så att ingenting läcker igenom byxorna. Deras trosor klarar av att fånga upp ungefär 75 ml, medan kalsongerna klarar av 80 ml. Dry & Cool erbjuder dessutom alternativ för vuxna som absorberar uppemot 100 ml. Underklädernas material består till 95 % av bomull, medan den absorberande delen består av 100 % bomull.

 

En oro som kan vara lätt att förstå är rädslan över att underkläderna ska se klumpiga och stora ut. Visst kan man lätt tro att dessa underkläder kommer att efterlikna blöjor, men så är inte fallet överhuvudtaget. Inkontinensunderkläderna ser likadana ut som vilja underkläder som helst, samt har dessutom häftiga färger och mönster som ens barn kommer att älska. De är inte på något sätt klumpiga och det är omöjligt att få syn på dem genom någons byxor.

 

De många valmöjligheterna

 

När man väl har tagit beslutet att införskaffa sig inkontinensunderkläder som i längden sannerligen kommer att hjälpa ens barn är det dags att börja tänka över storleken. Det finns sju olika storlekar att välja mellan för pojkar, medan flickor har sex olika storlekar som man kan välja mellan. För att göra valet så lätt som möjligt kommer man att få tillgång till en storleksguide under varje individuell produkt för att undvika inkorrekta köp.

 

När det kommer till utseendet finns det en stor mängd olika färger som man kan ta beslutet att köpa, men ingen av dem är helfärgade. Skälet till detta är att man enklare ser om ett helfärgat tyg har blivit blött, och underkläder med många färger och mönster kommer därför att underlätta. Många är säkerligen inte heller medvetna om detta, men rött är en färg som lätt avslöjar om någonting är blött, vilket är anledningen till varför Dry & Cool undviker den här färgen vid tillverkningen av inkontinensunderkläder.

 

Om man har några ytterligare frågor kring dessa utomordentliga underkläder ska man inte tveka att ta kontakt med Dry & Cool. De har både en e-mejladress och ett telefonnummer där man kan nå dem under deras öppettider. Varför inte dessutom ta en titt i deras webbutik för att ta reda på mer om deras inkontinensunderkläder för både barn och vuxna!