Kärleken kan vara närmare än man tror, och när det kommer till dejting på nätet så behöver avstånd ändå inte stoppa en. Om man tar en titt på statistik märker man snart att alltfler par träffar varandra på nätet genom olika dejtingsidor, och visst är det lite mindre läskigt att börja prata med någon online jämfört med en främling ute på stan. Man kan lära sig mycket om sig själv och andra genom att starta en profil på en dejtingsida, och vem vet – kanske hittar man den stora kärleken.

Det första steget

Givetvis blir det alltid bökigt i början när man står där som ett frågetecken och inte vet vilken dejtingsida man egentligen ska välja. Lyckligtvis nog kan den här processen göras mycket enkel genom att besöka Datingpilot, en sida som förser en med all den informationen som man behöver för att hitta den perfekta dejtingsidan. Det som Datingpilot är mycket duktiga på är att rangordna en mängd olika dejtingsidor så att man själv kan ta en titt och hitta just den som passar en. Sidan visar exempelvis information om olika dejtingsidor såsom vad minimiåldern för registrering är, hur många personer världen över som är registrerade på sidan (med andra ord, potentiella kärlekar), huruvida registreringen är gratis eller inte samt vad den slutgiltiga ratingen är. En dejtingsida kan få allt mellan 0 och 10 poäng.

Utöver att rangordna dejtingsidorna så kan man även läsa utförlig information om en mängd olika sidor där det förklaras exakt hur man går tillväga för att skapa ett konto på dessa sidor samt vad de har att erbjuda en när man väl har blivit medlem. Sist men inte minst kan man hos Datingpilot dessutom få kunskap om hur dejting på nätet går till, hur man på bästa sätt gör en profil, hur man bör agera på en förstadejt och mycket mer därtill. Det är därför väl värt att kika runt på sidan själv och att förbereda sig på att potentiellt hitta sin stora kärlek.

Några populära alternativ

Om man är 30+ och på jakt efter kärlek så kan Be2 vara ett förträffligt alternativ. Denne dejtingsida är som sagt för singlar som är 30 år eller äldre och har gratis registrering. Med mer än 460 000 medlemmar har man dessutom många personer att stöta på, och det hjälper givetvis att dess slutgiltiga rating hos Datingpilot är 9,8 av 10. För att börja sina dejtingäventyr gäller det bara att ladda ner Be2 appen och registrera sig.

Om man däremot är 50+ och sökande efter sin stora kärlek så kan man vända sig till 50plus Match. Detta är en dejtingsida för singlar över 50-årsåldern och har långt över 230 000 medlemmar. Att skapa ett konto på denne sida är helt kostnadsfritt och alla nya medlemmar kontrolleras så att ingen fuffens ska gå till. Med en rating på 9,8 av 10 kan man vara säker på att denne dejtingsida är mycket seriös och trevlig att ta del av.

Som ett sista exempel på denne lista kanske man känner för att besöka dejtingsidan Nextlove. Här kan man stöta på mer än 20 000 medlemmar där minimiåldern ligger på 25. Det är helt gratis att registrera sig på den här dejtingsidan och av Datingpilot har den fått en 9,4 rating av 10. Om man vill titta på en hel uppsjö av olika alternativ för att själv välja det som passar en bäst så är det en god idé att ta sig bort till Datingpilot. Ta en titt på de olika dejtingsidorna eller läs lite om dejting på nätet för att vara redo när den där första dejten är på ingång!