Har du tröttnat på din gamla tråkiga namnskylt brevlådas utseende? Alla kan nog hålla med om att brevlådor kan se riktigt tråkiga och deppiga ut. Bara ett fåtal brevlådor ser spännande ut. Det är alldeles för långt mellan de fina och glada brevlådorna. Skulle du kunna tänka dig att göra något åt din egna namnskylt brevlåda? Här kommer några tips till dig som vill få en bättre och snyggare namnskylt brevlåda.

Ge den lite ny färg

Det allra första man kan göra är att ge sin namnskylt brevlåda en omgång ny grundfärg. Självklart beror det på vilken typ av material din brevlåda är gjord av, men det finnas färger till de allra flesta typer av brevlådor. Det borde alltså inte vara speciellt svårt att få tag i en färg som fungerar till just din namnskylt brevlåda. Lite ny färg kan göra mycket för en gammal och sliten brevlåda.

En tydlig brevlåda gör mycket

När du ändå är igång med att piffa upp din namnskylt brevlåda, kan det vara bra att kika lite närmare på texten på den. Är den lätt att läsa, eller måste man anstränga sig extra mycket för att se vad som står på den? Om texten är för liten och svårläst, kan det vara dags att skaffa nya dekaler eller namnskyltar till din namnskylt brevlåda. Välj ett typsnitt som är tydligt och inte allt för snirkligt. Texten får gärna vara ganska stor, så att man kan lättare kan läsa den på lite avstånd.

 

Avskyr du reklam i brevlådan?

Om du ska beställa några dekaler eller skyltar till din brevlåda, ska du verkligen ta chansen och lägga till en ”nej tack till reklam”-skylt. De allra flesta tycker ju att reklampost är onödigt. Du är nog säkert en av dem. Så om du vill kunna slippa onödigheter som till exempel reklamblad och kataloger, ska du verkligen passa på att skaffa en av dessa dekaler till din namnskylt brevlåda. Det kommer verkligen att underlätta din vardag enormt mycket.

Dekaler för alla tillfällen

Man skulle kunna prata om brevlådedekaler och varför de är så bra i all oändlighet. Dekaler och skyltar till din namnskylt brevlåda kan göra så mycket mer än du tror. De gör inte bara din namnskylt brevlåda mycket tydligare, utan kan även göra den trevligare att se på varje dag. Brevlådan är ju trots allt något som vi ser flera gånger varje vecka. Om man har en trist namnskylt brevlåda, kan man humöret lätt påverkas av det. Få tänker nog över det, men man blir faktiskt lite ledsen av att se sin gamla tråkiga brevlåda.

För att göra din namnskylt brevlåda lite gladare, kan du använda dig av dekaler som föreställer olika saker. Det kan vara allt från ditt favoritdjur till något annat som du verkligen tycker om och blir gladare av. Färger kan också göra något för humöret, så välj gärna dekaler med lite färg.